Ensinnäkin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Vastanneiden kesken arvottiin kaksi palkintoa ja voitot osuivat seuraavasti:

  • 30 € Lahjakortti – Krista Moilanen
  • Penalty Digital jalkapallo – Jesse Porela

Onnittelut voittajille!

Pieni yhteenveto sekä kommentteja vastauksiinne.

Kysymys 1: Oletko asioinut Urheilukauppa.eu:ssa?

  • 48 % myymälässä
  • 23 % verkkokaupassa
  • 16 % sekä myymälässä, että verkkokaupassa
  • 13 % ei ole vielä meillä asioinut, toivottavasti jatkossa

Kysymys 2: Kuinka tyytyväinen olet ollut Urheilukauppa.eu:hun (Scaalalla 1 huono – 5 erinomainen)?

  • Vastausten keskiarvo 4,5 eli kohtuullisesti olemme siis onnistuneet, mutta ainahan on parannettavaa, ja siihen pyrimme.

Kysymys 3: Mikä/mitkä urheilulajit sinua erityisesti kiinnostavat?

  • Selvä enemmistö vastaajista tulee jalkapallon parista, mikä onkin meidän painopistelaji, vaikka paljon muutakin löytyy, ja kysynnän mukaan valikoima laajenee, tietysti mahdollisuuksien mukaan.

Kysymys 4: Onko sinulla mielessä jotain mitä toivoisit Urheilukauppa.eu:n valikoimiin?

  • Tähän saimme monia hyviä toiveita, ja tietysti mahdollisuuksien mukaan pyrimme toiveita täyttämään. Huomoikaa myös, että verkkokauppaan emme ehdi/jaksa/pysty lisäämään kaikkia tuotteita, mitä voimme tarjota. Niinpä aina kannattaa ottaa yhteyttä, josko voisimme halutunlaisia tuotteita toimittaa. Nykyisin kun olemme virallinen Oulun kaupungin liikuntavälinetoimittaja, niin kaupungin eri yksiköiden toiveiden täyttäminen on laajentanut tuotevalikoimaamme huomattavasti, eikä läheskään kaikki tuotteet ole tosiaan esille verkkokaupassamme, eikä heti saatavilla myymälästäkään. Tilauksesta voimme kuitenkin toimittaa hyvinkin laajasti tuotteita eri lajeihin. Esimerkkeinä voimme mainita vaikka monenlaiset kuntoiluvälineet (Gymstick, Duke, Fysioline jne.) Sukellus-ja märkäpuvut (Ursut), sekä kaikki mitä on esimerkiksi maahantuojien KL Sport ja Sporttimyynti valikoimissa. Lista on pitkä, mistä kaikkialta tuotteita saamme myyntiin, eli kannattaa aina kysyä, jos jotain tuotetta on tarvis, niin koitamme löytää tuotteet kysynnän mukaan.
  • On kuitenkin myös maahantuojia/toimittajia, jotka eivät suostu antamaan tuotteitaan valikoimiimme, näistä mainittakoon esimerkkeinä vastauksissakin esille tulleet Adidas ja Bauer. Jostain syystä kyseisten tuotemerkkien maahantuojat eivät siis tuotteitaan meille anna myyntiin. Samoin niinkin läheinen kuin Polar ei ole halunnut antaa sykemittareitaan valikoimiimme.

Kiitos vielä kaikille vastaajille ja Hyvää liikunnallista syksyä!

Kari Mikkola, Yrittäjä